RSS

High-cholesterol diet, eating eggs do not increase risk of heart attack, not even in persons genetically predisposed, study finds —  Uova e colesterolo

16 Feb

Sorgente: High-cholesterol diet, eating eggs do not increase risk of heart attack, not even in persons genetically predisposed, study finds — ScienceDaily

 

A new study provides more evidence that eating high-cholesterol food does not increase the risk for heart disease.

Sorgente: Foods High in Cholesterol Don’t Raise Heart Risks – The New York Times

 
Lascia un commento

Pubblicato da su 16 febbraio 2016 in Nutrizione

 

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

 
%d blogger cliccano Mi Piace per questo: