RSS

Limiting salt consumption lowers blood pressure in patients with kidney disease | Limitare il consumo di sale riduce la pressione nei pazienti nefropatici

21 Feb

Receiving advice on limiting salt consumption helped kidney disease patients lower their systolic blood pressure by an average of 11 mmHg. Limiting salt intake also reduced excess fluid retention that is common among patients with kidney disease.

Sorgente: Limiting salt consumption lowers blood pressure in patients with kidney disease | EurekAlert! Science News

Sorgente: Don’t Pass the Salt: Evidence to Support Avoidance of High Salt Intake in CKD – American Journal of Kidney Diseases

Take control of salt: tell the food industry that you want healthier foods: Send Burger King, Nabisco, and Sara Lee a message

altri articoli sul sale del blog

Advertisements
 
Lascia un commento

Pubblicato da su 21 febbraio 2017 in Nutrizione, sale_sodio

 

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

 
%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: